Ons verhaal

De babyspeciaalzaak Little Me uit Aalter is een jong en energieke zaak dat staat voor vakkennis en kwaliteitsproducten aangaande je babyuitzet, babykleding tot doopsuiker, geboortekaartje, unieke gepersonaliseerde geschenken.

Ontdek de prachtige collecties bij Little Me

Idee Magazine had een boeiend gesprek met deze sympathieke zaakvoerster Micheline.
IDEE: Hoe heb je ooit de stap gezet om een winkel te openen in babyartikelen?

Micheline: Het is uitgevloeid uit men creativiteit. Ik heb 7 jaar mode gestudeerd en wou daar altijd iets mee doen. De naaiateliers hier in belgie zijn heel schaars en om snel werk te vinden hier was moeilijke. Dus ben ik begonnen met een lingeriewinkel waar je ook alles kon laten personaliseren. Daaruit is een groothandel in babyspulletjes ontstaan en begon ik verder te dromen van een grotere winkel. En 4 jaar later opende ik Babyspeciaalzaak Little Me dit in combinatie met lingeriewinkel. Als snel bleek dat babyspulletjes mij net meer lagen en ik daar heel creatief mee aan de slag kon door doopsuiker leuk te presenteren en net dat extratje kon geven aan de klant zo begon ik te experimenteren met stoffen, garen, enz en zo onstond Little Me Collectie. Een Collectie waar alles mogelijk is.
IDEE: Wat zijn vooral uw specialiteiten in de winkel?
Micheline: Onze eigen Little Me Collectie, het is een unieke speelse leuke collectie waar alles mogelijk is van het personaliseren met naam, tot het kiezen van de kleur borduring tot een grote keuze aan lettertypes, het volledig zelf kunnen samen stellen van als je babytextiel. We hebben ook een groot assortiment met stoffen waardoor klanten bij ons naar hartenlust kunnen combineren.IDEE: Waarom koos u voor de naam Little Me?

Micheline: Ik en mijn vader hadden eigenlijk allemaal namen bedacht en zitten brainstormen over hoe we de winkel konden noemer “Kleine ik” kwam daar uit maar er bestond al een winkel die zo hete en we wouden voor geen verwarring zorgen en besloten dan maar om het in het engels te plaatsen “Little Me”. We vonden dit alle 2 goed klinken en toen was Little Me geboren.
IDEE: Welke filosofie zit er achter uw zaak?

Micheline: De geboorte van een kindje is het belangrijkste moment in een mensenleven. Ik vind het daarom belangrijk om prille ouders persoonlijk te begeleiden en te adviseren bij het verwelkomen van hun baby.

Ook vrienden, familie en de grootouders help ik graag met hun geschenk- ideetjes. Zo’n nieuw kindje heeft een heel uitzetje nodig en door mijn per- soonlijke aanpak staat “Little Me” garant voor een goede kwaliteit, tegen een correct budget.

IDEE: Bedankt voor dit gesprek en nog veel succes


Dit prachtige interview is te danken aan Idee Magazine U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.